Grattis Frida!

Tänkte inleda detta inlägg med att gratulera min fina Frida på födelsedagen. Hoppas du får en underbar dag, vilket jag är supersäker på med tanke på att du fått lov att både börja och avsluta den med oss.

Idag har jag varit the good grandchild och varit hos både Farmor och Mormor, fixade med lite adventsgrejs och datorkrångel. Nu är jag hemma igen och om sisådär en timme kommer några trevliga släktträdsmedlemmar hit för lite mat. Det är bland annat Annie och Christian som vi senast träffade under deras bröllop i Italien. En början av kvällen spenderas med dom och sedan vandrar jag bort till Metsi för lite fireri för Frida. Låter som en bra lördag? Jajamen.

Till dagen i ära bjuder jag STORT på denna bild från Ribe. Jag trampade i något.... som inte var bra. Inte alls. Inte någonstans. Faktiskt. Men Frida och Julia ser ut att glädjas åt det iallafall. Tack. Fina vänner jag har. Tyckte jag fick fram min vackraste sida på denna bild. Peace.


Kommentarer
Postat av: Fridiiis

Skrivet 2011-11-19 Klockan 19:13:34
åhhhh tack Felicia!!! Så fin du är! Bästa födelsedagen när jag får börja och avsluta med er. Underbaraste vännerna jag har! Vi ses snart. Puss och hej, älskar dig! :*

URL: http://fridasskafferi.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se