Aldrig för långt.

Det är inte fel, men det känns ändå inte rätt. Det ligger och väger någonstans mittemellan, på en svag punkt, på en plats som svider som mest. Att försöka är en sak, men att inte lyckas är en annan. Trots att man med all sin makt försöker att undgå att skada eller påverka så är oddsen inte en majoritet för att detta inte ska inträffa. Man vet ingenting och allt är bara svart, och alldeles för långt borta. När det en dag försvinner ännu längre bort vad gör man då? Frågan är om man då vet mer eller ingenting alls?

Men en sak vet jag iallafall. Och det är att jag vill leva NU.
Och nuet flyttar aldrig sin spelpjäs ett steg för långt.Kommentarer
Postat av: En massa myggbet senare.

Skrivet 2011-08-29 Klockan 19:40:55
Ett fint inlägg. Tanke slog mig att livet verkar vara en gåta. Hur vet man när någonting är rätt? Och vad är rätt egentligen? Dock tror jag att om magkänslan säger att det är fel, så måste man lita på den. Sedan vad andra känner och vad som är rätt för andra är en andra sak. I slutändan blir allt bra sålänge man är ärlig mot sig själv, kvitta vad det gäller.

Den dagen något försvinner bort från ditt räckhåll, den dagen kommer du att veta mer än vad du tidigare vetat. Du kommer kanske veta om magkänslan hade rätt, och då kommer det antagligen vara värt det.


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se