Precis som i en film.

Som ni säkert knappat in på så åkte jag och familjen till ROM i torsdags där vi spenderade dagen och halva fredagen på stadens mäktiga gator innan vi spatserade (eller närmare bestämt, åkte bil) upp i bergen till VIVARO, till det stora släkthuset och byn där bröllopet skulle hållas.
På kvällen bådade det gott för en oerhört mysig grillkväll med en massa mat och där vi fick träffa alla goa italienare som hörde till Christians släkt samt de lika härliga svenskarna.

Dagen med stort D var kommen och innan vi började göra oss i ordning tog vi en sväng ner till sjön där vi badade för att jämna ut det med den varma luften.
Klockan slog fyra och vi var tillbaka i VIVARO och var med på den otroligt vackra och sagolika vigseln på den gamla amfiteatern med en fantastiskt utsikt tillsammans med närmare nitto gäster. Det var så fint att se hur hela byn blev involverad, hur folket applåderade på torget när brudparet passerade. Så kul! 

Efteråt åkte vi backarna ännu högre upp i bergen med ännu mer fantastisk utsikt till den plats där själva bröllopsfesten tog vid. Om kvällen innan bjöd på mycket mat så finns det inga ord för detta. Italienska traditioner är spännande att se. Och jag måste ju säga, att maten var en upplevelse bara det. Festen kämpade på ändå in på småtimmarna och det var verkligen jätteroligt!
Underbart trevliga människor och hela festen var så storslagen och otroligt fin!
All lycka till brudparet och jag hoppas ni hade en MINST lika underbar kväll.

Söndagen åkte vi tillbaka till ROM där vi tog igen det sista och sedan satte vi fart mot flygplatsen imorse.
Nu är jag hemma efter alltför många pussar på kinderna. Men som sagt, italienska traditioner är spännande att se och jag har inte sagt att jag inte gillar det. :)
Imorgon är det skolan som gäller. OCH nej, jag har inte glömt det. Bilder SKA ni få se i dagarna som kommer. Puss!

Som rubriken visar, Jag har levt som i en film denna helgen. W-O-W måste jag säga. Och detta är ingenting jag kommer att glömma bort i första taget. Grazie!Kommentarer
Postat av: C.

Skrivet 2011-09-05 Klockan 22:43:57
NU vet jag vad amfiteatern är för något. Helt magiskt ju. Lilla Helsingborg har inget liknande att erbjuda, verkligen inte. Vi siktar in oss på Rom någongång, promise? Ha ha..


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se