FÖRJÄVLA BRA

Hej alla fina läsare! Jag är hemma nu efter fem underbara dagar i Kraków med världens bästa klass. Åhh, alltning har varit så bra. Det är nästan lite av en obeskrivlig känsla. Men vad roligt vi har haft det! 

I söndags var det dags. Hela klassen samlades utanför skolan och hoppade på bussen mot Ystad. Väl framme i Wallander-town (hehe) så gick vi ombrd på båten som skulle ta oss till Swinoujscie. Efter 6 timmars båtresa var vi framme på land i Polen. Vi närmade oss det skabbiga tåget som vi skulle leva på i 12 timmar innan vi var framme i Kraków. Blö.. inte många minuters sömn man fick där nä. Jag vet inte med er men min säng är av en stilla variant. Allt annat än det skumpiga och svängglada tåget..
Framme i Kraków fick vi frukost på vårt hotell som faktiskt var ganska mysigt. Efter det blev det en liten stadsrundvandrning och fyra timmars spenderande av pengar på Gallerian (som för övrigt var som Väla x5!!)


På tisdagen var det dags för en heldag på Auschwitz-Birkenau. En dag fylld med blandade känslor.. Men verkligen värt det. Jag har nog inte fått allting att sjunka in än.. Men de sista timmarna av dagen spenderades i Krakóws mysiga shoppinggator.

Onsdagen var sista dagen, trots att det kändes som vi har varit där i flera veckor. Eftersom vi hunnit med så mycket! Vi åkte till saltgruvan Wieliczka, som var hur häftig som helst! Vi var ca. 150 meter under marken där det fanns resauranter, en kyrka, stora valv och en hel massa annat. Sjukt! 
När vi åkt buss tillbaka till Kraków igen så sprang vi åter igen till veckans favorit ställe.. Gallerian och spenderade de sista złotycharna..
Vi förberedde oss för en 30 timmars resa hem igen och drog oss mot tåget, båten och bussen tillbaka till Ättekullaskolan.
Tack för en fantastiskt resa! Klass 9 - ni är bäst!


Ett improviserat klassfoto inne i kyrkan i saltgruvan. Jag tycker om er ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se