2Ol l

Jag sparkades rätt in i det nya året med raketer, dunkande musik, fina människor och skål efter skål. Jag var hur laddad som helst inför 2011 men turen var inte med mig till en början. Jag blev ordentligt sjuk och de första månaderna försvann ur mitt liv. Men när jag var tillbaka var jag på topp med mer energi än någonsin skådat. Jag kämpade mig igenom sista terminen i grundskolan för att kunna gå ut med så bra betyg, vilket jag lyckades med. Jag hade en otroligt rolig tid med klassen de sista veckorna. Vi hade middagar, filmkvällar, vi åkte till Polen (som för övrigt var a hell of a trip), vi partajade som aldrig förr och vi tog vara på den tid vi hade. Avslutningsmiddagen var jättefin. Själva avslutningen ännu bättre. Skratt blandat med tårar slöts igen med kram efter kram. Det var sommarlov.
Sommaren började bra. Mys med vänner, picknick, timmar på stranden och allt det där som sommaren ska innehålla. Den 21 juni satte jag och familjen oss på ett flyg mot Los Angeles. Vi spenderade tre veckor i California, Nevada och Arizona. Det var en fantastisk resa som inte kommer att glömmas bort i första taget. Jag träffade underbara människor som fortfarande hålls i kontakt och jag skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva det än en gång.
När jag kom tillbaka fortsatte sommarlovet där det slutade. Nya kontakter knöts, gamla vänner gjorde mina dagar, jag gick och blev kär, jag var lycklig och jag laddade inför skolstarten och GYMNASIET.
Började på Olympia. Som försökskanin inför mediaklassen. Efter några veckors tid tillsammans kom vi väldigt nära varandra och jag kan ärligt säga att jag trivs så bra man kan trivas! Helt fantastiska människor som jag ser framemot att dela de närmaste åren med, detta kommer bli så bra! Satte in mig i skolan direkt, intresserade mig för elevkåren, på g med bakkommitté, blev utsedd till guide, blev ambassadör och gud vet vad. Men jag gillar det. Någon vecka in i September fick jag även chansen att följa med till Italien, till Rom för att fira min kusins bröllop. Jag fick inte bara se landet, utan jag fick vara med på riktigt. Jag fick en inblick i hela kulturen, jag träffade så många bra människor som gav hopp om att världen inte är så dålig iallafall. Jag fick se kärlek blir starkare, jag fick se människor sprida glädje, få glädje och ta vara på den.
Festligheter har dubblerats, fler hjärncellar har förbrukats och dagen efter har haft luckor från gårdagarnas händelser. Jag har ångrat men jag har också varit så nöjd man kan vara.
De senaste månaderna har jag tagit upp kontakten med gamla vänner, kommit ännu närmare nya, spenderat tid med familjen och jag är glad över vad detta året har åstakommit. Även fast "en ny start" aldrig är fel så måste jag ändå säga att jag är extremt nöjd med vad jag hunnit med och fått ut av 2011. Det finns så mycket mer att skriva egentligen, men jag låter det hållas såhär. För jag är nöjd, och jag är tacksam över detta årets fina bravader.

Saken är den att jag egentligen inte vågar säga att nästa år bara kan bli bättre. Men jag gör det ändå. 2012 - gör dig redo. It won't be easy.


Kommentarer
Postat av: Fridis

Skrivet 2011-12-30 Klockan 21:35:50
Vi avslutar ett fantastiskt år, och börjar ett nytt på topp! INSANE <3

URL: http://frozeneyes.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se