SOMMARENS SLUT!

Idag har jag spenderat sommarlovets sista dag tillsammans med Amanda och Tau på Råå. Ett sista dopp tillsammans med en somrig omgång minigolf, som jag från ingenstans tog hem vinsten på! Nu ska jag träffa en fin vän en snabbis. Bara för att jag kan, vill och behöver det :)

Helt galet att jag börjar gymnasiet imorgon. Faktiskt. Men jag är laddad till tusen och hoppas att detta kommer bli något av det jag kommer att minnas mest i livet. Något av det jag kommer att titta tillbaka på och le åt. Precis som jag nu kan göra åt mina grundskoleår.
Tänk att imorgon försvinner alla åt varsitt håll. De människor jag spenderat tio år tillsammans med, de man alltid kommit tillbaka till efter några månaders sommarlov kommer man nu inte att träffa i klassrummet något mer. Aldrig mer Måns eftertraktade "För det första...". Inga berättelser från Susanne som tog upp hela lektionstiden. Och det sjukaste.. Inget mera Ättekullaskolan. Jag kommer aldrig mer kunna gå upp alldeles för sent för att jag vet att det endast tar fem minuter för mig att springa till skolan. Nej, nu är det timmars tidigare uppgång tillsammans med alltför många väckarklockor fullt medvetandes om att två gröna stadsbussar väntar. 

Men jag är helnöjd med min fina sommar. Jag har varit på min drömresa, träffat nya människor. Upptäckt nya platser, varit på alltför sjuka äventyr med de gamla underbara. Spenderat sommarnätterna med dem som betyder mest. Jag har skrattat, jag har fått vara mig själv.
- Och sist men inte minst, Jag har levt livet.

Tack för det. Jag är lycklig.

Jag säger "Be kind to one and another". - Imorgon börjar kapitel numero dos.


Kommentarer
Postat av: Din vän Frida

Skrivet 2011-08-21 Klockan 21:53:07
kärlek

URL: http://frozeneyes.blogg.se/

Postat av: sara

Skrivet 2011-08-23 Klockan 21:35:37
åh! så fint inlägg. verkligen.

URL: http://barasaras.blogg.se/

Postat av: emilia

Skrivet 2011-08-23 Klockan 21:36:16
en sådan sommar hade jag med. UNDERBART! vart går du nu?


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se